Blog

Blog

Always-On: Hvordan omfavne evig aktuelt innhold

Posted Jan 26, 2021

En av de mest ødeleggende mytene i innholdsmarkedsføring er at alt må være tidsaktuelt og at innholdet kun oppfattes som relevant om det knyttes til dagens overskrifter. Begivenheter kommer fortløpende og forholdene endrer seg fra uke til uke. Det virker som den beste måten å holde seg relevant er å fortsette å produsere nytt innhold som referer til hva som skjer akkurat nå.

Blant alle endringene er det lett å glemme at godt og engasjerende innhold kan skapes som et resultat av langsiktig planlegging, og vil ikke nødvendigvis bli oppfattet som mest tidsaktuelt denne uken. Men det vil være innhold som oppfattes relevant gjennom hele 2021.

Always-on innhold som skaper synlighet og engasjerer et nytt publikum, er den beste metoden for bedriften å oppnå vekst på. Det gir som regel også høyest avkastning i forhold til produksjonskostnader, som igjen gjør det også mulig å være smart med et begrenset media budsjett. Siden innhold som er always-on ikke er avhengig av å nå publikum denne uken eller måneden, kan annonsør legge inn lavere bud på disse kampanjene, betale mindre per visning og heller nå et større publikum over en litt lenger tidsperiode.

Så hvordan kan du bygge en always-on innholdsstrategi i en tid hvor det føles som at det er konstante endringer? Vi har laget en miniguide for å identifisere always-on elementer og for å  maksimerere deres potensiale ved å levere verdi over tid:

  • Hvordan bygge varig resultat hos søkemotorer
  • Hvordan gi ditt eksisterende innhold en makeover samt holde det relevant
  • De vanligste fellene og som får innholdet til å virke utdatert før tiden
  • Hvorfor det ofte er feil å stoppe innhold kampanjer i ferietider
  • Media kjøpsstrategier som åpner potensialet for always-on

Last ned lommeguiden i sin helhet – og gi dine innholdselement en langvarig rolle i reisen tilbake til vekst.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk og ble opprinnelig skrevet av Jane Flemming og publisert på LinkedIn Sales and Marketing Solutions EMEA Blog 15 Januar 2021

Latest at AdColony