Blog

Blog

Executive LinkedIn Presence

Posted Apr 27, 2022
🇳🇴 Norwegian

Det er flere grunner til hvorfor ledere bør være aktive på sosiale medier, for å støtte merkevare, vekst og bedrift. Undersøkelser LinkedIn har foretatt viser at bedriftlederes tilstedeværelse i sosiale medier, har direkte påvirkning på kjøpsreisen, og Edelman Trust Barometer viser at bedriftsledere på sosiale medier kan bidra til å bygge tillit til merkevare og selskap på en måte som merkevaren eller selskapet ikke kan klare alene.

Andre undersøkelser beskriver hvordan lederes aktivitet og tilstedeværelse på sosiale medier kan bidra til å tiltrekke kunder såvel som ansatte, bygge stolthet og selvtillit blandt eksisterende ansatte, aksjonærer og investorer, og vokse businessen.

8,2 millioner bedriftsledere er på LinkedIn i dag. Men heller få av de utnytter seg aktivt av plattformen for å bygge tillit, merkevare og vekst. Hvorfor er de slik? Vår erfaring er at tidsnød og usikkerhet er to hovedgrunner. Vi føler at vi ikke har tid, eller vi er usikre på hvor mye tid som trengs, og vi vet ikke hvor vi skal starte; hva vi skal snakke om, hvordan man skal kommunisere, hvem man skal fokuser på og så videre.

Source: Qnary, The Changing Face of Executive Reputation

Som en langvarig eksklusiv partner til LinkedIn Marketing Solutions i Norden, har vi jobbet med mange merkevarer og bedriftsledere i Norge, Danmark, Sverige og Tyrkia, for å hjelpe de å komme i gang. Hjelpe de å bli mer aktiv. Hjelpe de å se de verdiene som ligger i deres tilstedeværelse og aktivitet på LinkedIn. – Og vi hjelper mer enn gjerne!

Vi tilbyr inspirerende foredrag, workshops samt Individuell coaching og støtte hva enn passer deg og ditt lederteam. Vi tilpasser øktene til å passe deres mål og behov, men det er én ting vi aldri går på akkord med; nemlig at din tilstedeværelse som bedriftsleder på LinkedIn, er knyttet til bedriftens mål og strategier.

Vi har lokal tilstedeværelse og markedskunnskap i Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia, og dine Executive Leader økter blir levert av vårt strategiske team og støttet av våre lokale team i de fire landene. Så, du kan snakke ditt eget språk, adressere lokale utfordringer, referanseprofiler og merkevarer, og støttes av relevant data og innsikt.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, og finn ut om vi kan hjelpe til med å nå deres mål og behov når det kommer til Executive Presence på LinkedIn.

Latest at AdColony