Blog

Blog

Lær Nanna Dahl at kende

Posted May 6, 2021
🇩🇰 Danish

Mød Nanna Dahl der er Strategic Marketing Director for AdColony|LinkedIn partnership i Denmark. Nanna har arbejdet med vores LinkedIn team i over 5 år. Hun bruger meget tid på sin lille datter, kæreste og elsker at løbe rundt i København og prøve nye restauranter i weekenden.

Hvad laver en Strategic Marketing Director hos LinkedIn AdColony? Hvordan ser en dag for dig ud?

Mit primære arbejde består i at hjælpe danske virksomheder med vækste deres forretning gennem LinkedIn Marketing Solutions. Arbejdet består i at udarbejde deres strategi til, hvordan de bedst muligt eksekverer deres aktiviteter. Ingen dage er ens, men oftest består en dag af en god blanding af kundemøder, forberedelse og analysering af kunders aktiviteter. Grundet COVID-19 er alle møder VC i øjeblikket, men under normale omstændigheder bruger jeg  meget af min tid ude hos kunderne. Min rådgivning til kunder bliver bedre, når jeg forstå deres produkt, men i høj grad også deres kultur.

Hvordan ser du, at dine tidligere jobs har gjort dig klar til at løfte jobbet hos AdColony?

Jeg kom fra et job på medie bureau, hvor jeg havde haft til ansvar at planlægge og eksekvere digitale marketing strategier for forskellige typer af kunder – både B2B og B2C kunder. Jeg var derfor vant til de mange digitale termer, flows og mindset. For mig var det derfor naturligt, at jeg enten skulle til en kunde og arbejde eller til et medie. Jeg har arbejdet for AdColony (tidligere Opera Mediaworks) siden 2016, så har været med på en virkelig spændende rejse de seneste år. Da jeg startede var LinkedIn en nærmest ukendt B2B annonceringsplatform, som meget få danske virksomheder anvendte til i dag at arbejde med de fleste største danske virksomheder. Min baggrund indenfor digital markedsføring gjorde at jeg hurtigt forstod, hvad et bureau eller en kunde havde behov for og efterspurgte, hvilket har hjulpet mig meget i mit arbejde med at uddanne kunder og bureauer til at anvende platformen. En stor del af mit arbejde i dag består i at få kunder til at forstå og selv kunne eksekvere kampagner og aktiviteter på platformen.

Hvordan fungerer du som en ressource for resten af dit team og kunder?

I forhold til resten af teamet, så er jeg nok hende den lidt nørdede, som har siddet rigtig mange timer i Campaign Manager og kender den ud og ind, hvorfor mange tekniske spørgsmål som oftest ender hos mig. Derudover har jeg en helt stor kærlighed for content marketing samt interesserer mig meget for digitale flows. Disse emner lander også som oftest hos mig. 

I forhold til mine kunder, så bruger jeg meget tid på at forstå deres udfordringer og problematikker og udtænke digitale strategier for, hvordan vi bedst muligt kommer udenom disse eller endnu bedre kommer dem til livs. Jeg ender oftest med at bruge meget tid på at spare med kunder omkring deres indhold til LinkedIn – måske fordi jeg bare ikke kan lade være.

Mange medarbejdere i AdColony arbejder fortsat hjemmefra. Har du nogle gode råd til, hvordan dette gøres bedst, som du kan dele?

At arbejde hjemmefra giver dig selvfølgelig mere fleksibilitet. Det vigtigste er at fortsætte med at arbejde, som du gjorde før. Hold fokus og lav en plan for, hvad du skal nå i dag. Jeg arbejder meget med To Do lister. Og så booker jeg mange møder med mig selv, således jeg ved, jeg når det, jeg skal hver eneste dag. Så mit bedste råd er: Vær konsistens, have selvmotivation og evnen til at styre egen tid er nøglen til succes.

Hvilke hobbyer og aktiviteter ser du frem til at lave i dine weekender og efter arbejde?

Jeg elsker at bruge tid sammen med mine venner og min familie. Jeg har en datter på 16 måneder, som jeg bruger meget tid sammen med. Lige nu skal hele verden undersøges og mange nye ord kommer til hver eneste dag. Derudover elsker jeg at træne både i fitness og ved løb, men under COVID-19 har alle fitnesscentre været lukket. Jeg ser frem til, de åbner her i maj. Jeg løber og elsker at løbe gennem København om aftenen langs vandet, hvor byens lys reflekteres i vandet. Og så elsker jeg at gå ud og spise.

Fortæl 2 fun facts om dig selv

Jeg kan godt lide at tingene er pæne og rene – kald mig lidt af en rengørings freak. Og så render jeg altid rundt med en sut i lommen.

Hvad ser du mest frem til indenfor de næste 5 år?

Se min datter vokse op og udforske hele verden. Jeg håber virkelig meget på en verden uden pandemier, således jeg kan rejse ud i verden med min familie og leve et lidt mindre isoleret tilværelse.

Latest posts by Mari (see all)

Latest at AdColony

Executive LinkedIn Presence

Source: Services

Inspirerende foredrag

Source: Services

Workshops

Source: Services