Blog

Blog

Lær Peter Sonberg at kende

Posted Aug 12, 2021
🇩🇰 Danish
Peter Sonberg, Strategic Marketing Manager, LinkedIn Partnership Denmark

Mød Peter Sonberg der er Strategic Marketing Director for AdColony | LinkedIn partnership i Denmark. Han er god til at se hvordan LinkedIn passer ind i en større digital tilstedeværelse, og over gennemsnittet glad for at løbe.

Hvad laver en Strategic Marketing Manager hos LinkedIn | AdColony? Hvordan ser en dag for dig ut?

En dag består typisk af diverse kundemøder, forberedelse og besvarelse af ad hoc spørgsmål til den optimale brug af LinkedIn som annonceplatform. Derudover holder jeg mig opdateret på generelle nyheder og tendenser indenfor digital marketing. Ikke mange dage er ens, da mine kunder er vidt forskellige i forhold til behov og udfordringer i relation til LinkedIn.

Hvordan ser du, at dine tidligere jobs har gjort dig klar til at løfte jobbet hos AdColony?

Jeg har en solid ballast og forståelse af hele det digitale økosystem på grund af min baggrund hos Dentsu og GroupM. Her har jeg lært digital marketing fra bunden og sidenhen tilegnet mig flere strategiske kompetencer, der gør mig i stand til at løse udfordringer fra den lille detalje til det store perskpektiv.

Hvordan fungerer du som en ressource for resten af dit team og kunder?

Jeg står altid klar til at hjælpe mine kollegaer, og mener selv at jeg har en stærkt teknisk forståelse som mine kollegaer og kunder kan nyde godt af. Mit kendskab til det omfattende digitale økosystem gør, at jeg kan rådgive kompetent om hvordan LinkedIn passer ind i en større digital tilstedeværelse. Jeg er generelt easy-going, humoristisk samtidig meget faglig stolt.

Mange medarbejdere i AdColony arbejder fortsat hjemmefra. Har du nogle gode råd til, hvordan dette gøres best, som du kan dele?

Det bedste råd er at skabe de vigtige små pauser på forskellige måder. Jeg har for eksempel løbet en tur midt på dagen, når der var tid imellem møder, og det giver et kæmpe energi boost og man er bedre klar til at løse sine opgaver. Det handler om, at man ikke skal tænke at man skal sidde foran sin computer fra 8-16. Man skal omfavne fleksibiliteten ved at arbejde hjemme, mens man samtidig selfølgelig får løst sine opgaver.

Hvilke hobbyer og aktiviteter ser du frem til at lave i dine weekender og efter arbejde?

Jeg holder meget af at løbe eller løfte nogle vægte i mit homegym, og i en travl hverdag er det et vigtig afbræk og godt for den mentale og fysiske sundhed. Jeg går meget op i mad, men det er lidt begrænset med 2 små børn. Ellers tager jeg på fisketur når det er muligt, og ses med mine venner og familie.

Fortel 2 fun facts om dig selv

Jeg er stor fan af amerikansk gangsta rap fra midten av 90’erne og jeg har løbet 5 marathons.

Hvad ser du mest frem til indenfor de næste 5 år?

Jeg ser mest frem til at følge mine sønners opvækst, og se hvilke mennesker de bliver. Jeg glæder mig til at komme ud og rejse igjen og måske besøge min far som bor på Bali. Så håber jeg på at skulle holde en masse fester i mit hus.

Latest posts by Mari (see all)

Latest at AdColony

Executive LinkedIn Presence

Source: Services

Inspirerende foredrag

Source: Services

Workshops

Source: Services