Blog

Blog

Plug-and-Play: En mal for bedre planlegging av LinkedIn kampanjer

Posted Mar 24, 2021

Å planlegge kampanjer kan virke som en uoverkommelig oppgave. Det er mange hensyn å ta og et mylder av muligheter. Et grundig forarbeid er nødvendig for å bygge en god strategi. 

Hadde det ikke vært deilig om noen kunne gjøre dette arbeidet litt enklere?

LinkedIn har gjort nettopp det!

Din arbeidsmal for bedre planlegging av kampanjer på LinkedIn

Campaign Manager er designet for å gi den beste brukeropplevelsen slik at markedsførere enkelt kan bygge reklamekampanjer rund klare sentrale mål. Men det skal også sies at det finnes et stort utvalg av verktøy, egenskaper og funksjoner.

Med den nye arbeidsmalen for å planlegge kampanjer på LinkedIn, kan du krysse av for alle trinnene.

Dette ene hjelpemiddelet vil gi veiledning for å skape og lansere kampanjer som bidrar til en sunn markedsstrategi, og samtidig dekker hele kjøpsprosessen ved å:

  • Bygge innhold rundt tre grunnleggende markedsføringsmål i Campaign Manager: Synlighet, vurderingsfase, kjøpsbeslutning.
  • Engasjere i hver fase i beslutningsreisen gjennom en kombinasjon av tankelederskap, leadsgenerering og merkevarebygging.
  • Forstå hvilke beregninger og KPIer som samsvarer med hvilke spesifikke mål og formater. 
  • Maksimere avkastning på dine LinkedIn kampanjer.

Hvordan benytte arbeidsmalen

  • Du kan tilpasse malen med dine egne variabler, så som: målgrupper, innebygde lenker eller bilder og annonse formater.
  • Alt er spesialtilpasset det annonseformatet du planlegger å benytte, om det er enkeltbilde annonse, karusell annonse, videoannonser, dynamiske annonser, tekst annonser eller lead genererings skjema.
  • Du finner de relevante annonsespesifikasjonene lett tilgjengelig mens du planlegger og linker til ressurser med best praksis og spesialiserte tips for hvert produkt.

Vi ønsker med dette å bidra til å gjøre denne prosessen enkel slik at du kan få best mulig resultater. Last ned arbeidsmalen og start planleggingen av din neste LinkedIn kampanje.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk, opprinnelig skrevet av Alex Rynne og publisert i LinkedIn Marketing Solutions Blog 21 Mars 2021.

Latest at AdColony